" Synergie is de bonus die bereikt wordt door samen te werken "

Mark Twain

10 redenen om lid te worden.

 1. Netwerken
 2. Belangenbehartiging
 3. Kennisuitwisseling
 4. Samenwerkingsverband
 5. Politieke vinger aan de pols
 6. Activiteiten als excursies,
  bedrijvenbezoek en bijeenkomsten
 7. Bevorderen van sociale contacten
 8. Samen sterker
 9. Informatievoorziening
 10. ...omdat uw bedrijf nog gemist wordt!

Informatie document

Toon alle leden
30/09

Sigma Engineering BV

Als bouwkundig adviesbureau adviseren, berekenen en tekenen we bouwkundige constructies voor de woningbouw, industriebouw, utiliteitsbouw en de agrarische sector. Dit doen we voor veel uitvoerende partijen waaronder bouwbedrijven, staal- , beton- en hout -leveranciers. We worden door hen ingeschakeld om in onderling overleg, constructieve problemen op te lossen en een zo slim mogelijke constructie te bedenken, die veilig maar ook makkelijk en snel uitvoerbaar is. Tevens werken we regelmatig als hoofdconstructeur, rechtstreeks voor particulieren en architecten. Sinds de oprichting van ons bureau in 1998 hebben we ons ontwikkeld tot een sterk, inventieve, oplossingsgerichte en betrouwbare partner in het bouwproces. We zijn gestart op twee locaties in Baarschot en Rijsbergen, …bekijk volledig artikel »
11/09

Back to Business golfclinic 2017

Beste HOC-leden, Afgelopen woensdag 6 september hebben we een groot aantal van jullie weer mogen verwelkomen bij de Back-to-Business borrel van het HOC. Voor het tweede jaar op rij, en misschien wel op weg naar een traditie, op de golfbaan in Esbeek. Het bleek zowel voor degene die nog nooit gegolfd had tot aan de meer bekwame golfers een interessante en leuke middag. Het was niet zo warm als vorig jaar, maar het zonnetje liet zich nog even zien en de wind ging liggen, wat het tot een mooie avond maakte. Na de prijsuitreiking met Wil Doedee als overall winnaar, wel als enige in een elektrisch golfkarretje (wij vermoeden wat duistere praktijken), konden we genieten van een goed verzorgde BBQ met een mooi glas bier of wijn. Het was goed om te zien dat er leden waren die lange …bekijk volledig artikel »
03/08

LBB BRANDBEVEILIGING

Beste leden van het HOC. Ik ben Emiel Lavrijsen , 42 jaar en woonachtig in Hilvarenbeek. Ben getrouwd en heb 2 kinderen van 9 en 11 jaar. Na 12 jaar als beroepsbrandweerman gewerkt te hebben op vliegbasis Gilze Rijen ben ik in 2005 een eigen bedrijf begonnen in de brandbeveiliging. Het keuren en verkopen van brandblussers en brandslanghaspels. We zijn gevestigd aan de Beerten 7, industrieterein De Bukkum te Hilvarenbeek. Lavrijsen BrandBeveiliging ( LBB ) keurd bij o.a. scholen, ziekenhuizen, fabrieken, VvE's en diversen gemeentes brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichtingen, ehbo-koffers en droge blusleidingen. We zijn erg goed vertegenwoordigd in deze regio voor het jaarlijks onderhoud van de blusmiddelen bij vele bedrijven. LBB heeft meer dan 1000 tevreden klanten die …bekijk volledig artikel »
20/07

Het HOC-uitje 20 juni 2017

Om 10.30 was de ontvangst Bij Verhoeven eten, borrelen & feesten in Haghorst met koffie/thee en een stuk vlaai naar keuze waarvan zo’n 55 leden smulden. Het ochtendprogramma bestond uit een presentatie over het Pompgemaal aan het kanaal waarna de rondleiding volgde. Wim Diepstraten en Jo van de Pas vertelden enthousiast over de historie en het geheel werd met een powerpoint en foto’s aan de wand verduidelijkt. Sjef Verhoeven ondersteunde hen met het... beantwoorden van vragen. Vervolgens fietsten we met z’n allen verder naar De Reuselhoeve waar een lekkere lunch volgde voorafgegaan door een soepje. Om 14.00 uur begonnen we met het middagprogramma waarbij het kind in velen naar boven kwam. Lekker crossen met een solex waarbij we langs het kanaal knorden. Daarna regio …bekijk volledig artikel »
22/05

voorjaarsbijeenkomst - Broeckx Plastic Recycling

Afgelopen maandag 22 mei hebben we de voorjaarsbijeenkomst van het HOC gehad. We waren te gast bij Ad Broeckx en Twan Hesselmans van Broeckx Plastic en Recycling in Esbeek. Na het ontvangst kregen de ruim 50 aanwezige een bedrijfspresentatie te zien over de activiteiten van Broeckx, hierna volgende een rondleiding door het bedrijf. Aansluitend was er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een drankje. Vervolgens zijn we naar het Landgoed te Esbeek gegaan om in het zonnetje op het terras te genieten van een heerlijk 3 gangenmenu. Toen zijn we overgegaan naar het formele gedeelte van de avond, de ALV. Hierin werden o.a. de jaarcijfers besproken en akkoord bevonden door de leden. Tevens heeft de gemeente een stukje vertelt over parkmanagement. Frank Doomen heeft …bekijk volledig artikel »
Wordt ook lid van het HOC →
het weer in Hilvarenbeek Het weer is momenteel niet beschikbaar. Bron: yahoo.nl
Volg ons via: Contact | Redactie website
© Copyright 2012 | Laatste update: 12 oktober 2017 Inloggen leden | Aanmelden als nieuw lid