" Synergie is de bonus die bereikt wordt door samen te werken "

Mark Twain

10 redenen om lid te worden.

 1. Netwerken
 2. Belangenbehartiging
 3. Kennisuitwisseling
 4. Samenwerkingsverband
 5. Politieke vinger aan de pols
 6. Activiteiten als excursies,
  bedrijvenbezoek en bijeenkomsten
 7. Bevorderen van sociale contacten
 8. Samen sterker
 9. Informatievoorziening
 10. ...omdat uw bedrijf nog gemist wordt!

Informatie document

Toon alle leden
17/05

Broeckx Plastic Recycling B.V.

Aanstaande maandag zijn alle leden van het HOC van harte welkom bij Broeckx Plastic Recycling B.V. om een kijkje in de spreekwoordelijke keuken te komen nemen. Voor wie het bedrijf nog niet kent wordt hieronder alvast een kleine tip van de sluier opgelicht over wat ze precies doen. Ad: “Wat betreft plastic afval zijn bedrijven bij ons aan het juiste adres. Dit kan nog wat opleveren; met andere woorden er is geld te verdienen aan kunststofstromen. Veel van onze klanten zijn grootwinkelbedrijven, transportbedrijven, op- en overslagcentrales, distributiecentra maar ook MKB bedrijven. Alle bedrijven die beschikken over grotere hoeveelheden kunststof afval of productie uitval zijn bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het veel gebruikte polyetheen, polypropeen, PET, PS, …bekijk volledig artikel »
15/05

Rondetafel - online marketing

Afgelopen maandag hebben we, onder de deskundige leiding van Job van der Heijden van Job reclame & internet, de eerste 'Ronde tafel' gehad over online marketing. Het was een geslaagde avond waarbij veel kennis is gedeeld en ervaringen zijn uitgewisseld. Door de velen aanmeldingen is er maandag 29 mei een tweede ronde tafel over ditzelfde onderwerp.   bekijk volledig artikel »
31/01

De Looper NDO & ANALYTICAL

De Looper NDO is in 1982 vanuit een zolderkamer in Zevenberschenhoek opgericht als technische groothandel voor verbruiksartikelen en apparatuur voor de NDO technieken magnetisch en penetrant scheuronderzoek (MPI en LPI) en visuele (las)inspectie. Samen met de Belgische partnerfirma De Toch BVBA, is de oom van de huidige directeur Erik van der Schouw destijds begonnen met de Benelux vertegenwoordiging van het merk Magnaflux, Een Amerikaanse fabrikant van testapparatuur voor niet-destructief onderzoek ofwel NDO en de daarbij benodigde verbruiksartikelen.   Uitgangspunt bij NDO onderzoek is, dat de materialen intact blijven tijdens het onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen van porositeit in (aluminium) gietstukken door middel van ultrasoon onderzoek, het bepalen van wanddikte, …bekijk volledig artikel »
17/01

Nieuwjaarsbijeenkomst

Dinsdag 17 januari was het dan zover. De nieuwjaarsbijeenkomst voor de gehele gemeente Hilvarenbeek. De gemeente en de verschillende ondernemersverenigingen, waaronder het HOC, hebben na een jaar afwezigheid weer de handen ineen geslagen om dit evenement nieuw leven in te blazen. De bijeenkomst is voor iedere inwoner van Hilvarenbeek en het moment om al je mede inwoners/ collega’s een mooi en gezond 2017 toe te wensen. De eerste gasten stonden al voor de aanvangstijd te trapp...elen om binnen te komen en al snel was het gezellig druk in Cafe Schuttershof te Esbeek. De gasten werden welkom geheten door Komediekaat, die ook de eer had om Burgemeester Ryan Palmen aan te kondigen. Zoals we van hem gewend zijn, gaf hij op duidelijke, humoristische en bevlogen wijze zijn kijk op onze gemeente …bekijk volledig artikel »
24/11

Najaarsbijeenkomst ALV - Reijrink Staalconstructie

Op maandagavond 21 november j.l. was het weer tijd voor de najaarsbijeenkomst van het HOC. Hiervoor waren we te gast bij Karin en Willem Reijrink van Reijrink Staalconstructie in Esbeek. Nadat de ruim 60 geĂŻnteresseerden waren ontvangen, werd door Willem een indrukwekkende bedrijfspresentatie gegeven en daarna een zeker zo indrukwekkende rondleiding. Wat een mooi bedrijf binnen onze gemeentegrenzen met lokale medewerkers en dat is volgens Willem ook precies de kracht. Aanslu...itend werd het buffet geopend dat zeer goed was verzorgd door KookGenoten. Na deze aangename maaltijd en ruime gelegenheid tot bijpraten was het tijd voor het formele gedeelte van de avond, de ALV. Naast diverse formele en informatieve punten heeft na 10 jaar penningmeesterschap Eric Leermakers afscheid …bekijk volledig artikel »
Wordt ook lid van het HOC →
het weer in Hilvarenbeek Het weer is momenteel niet beschikbaar. Bron: yahoo.nl
Volg ons via: Contact | Redactie website
© Copyright 2012 | Laatste update: 17 mei 2017 Inloggen leden | Aanmelden als nieuw lid