" Synergie is de bonus die bereikt wordt door samen te werken "

Mark Twain

10 redenen om lid te worden.

 1. Netwerken
 2. Belangenbehartiging
 3. Kennisuitwisseling
 4. Samenwerkingsverband
 5. Politieke vinger aan de pols
 6. Activiteiten als excursies,
  bedrijvenbezoek en bijeenkomsten
 7. Bevorderen van sociale contacten
 8. Samen sterker
 9. Informatievoorziening
 10. ...omdat uw bedrijf nog gemist wordt!

Informatie document

Toon alle leden
31/01

De Looper NDO & ANALYTICAL

De Looper NDO is in 1982 vanuit een zolderkamer in Zevenberschenhoek opgericht als technische groothandel voor verbruiksartikelen en apparatuur voor de NDO technieken magnetisch en penetrant scheuronderzoek (MPI en LPI) en visuele (las)inspectie. Samen met de Belgische partnerfirma De Toch BVBA, is de oom van de huidige directeur Erik van der Schouw destijds begonnen met de Benelux vertegenwoordiging van het merk Magnaflux, Een Amerikaanse fabrikant van testapparatuur voor niet-destructief onderzoek ofwel NDO en de daarbij benodigde verbruiksartikelen. Uitgangspunt bij NDO onderzoek is, dat de materialen intact blijven tijdens het onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen van porositeit in (aluminium) gietstukken door middel van ultrasoon onderzoek, het bepalen van wanddikte, …bekijk volledig artikel »
17/01

Nieuwjaarsbijeenkomst

Dinsdag 17 januari was het dan zover. De nieuwjaarsbijeenkomst voor de gehele gemeente Hilvarenbeek. De gemeente en de verschillende ondernemersverenigingen, waaronder het HOC, hebben na een jaar afwezigheid weer de handen ineen geslagen om dit evenement nieuw leven in te blazen. De bijeenkomst is voor iedere inwoner van Hilvarenbeek en het moment om al je mede inwoners/ collega’s een mooi en gezond 2017 toe te wensen. De eerste gasten stonden al voor de aanvangstijd te trapp...elen om binnen te komen en al snel was het gezellig druk in Cafe Schuttershof te Esbeek. De gasten werden welkom geheten door Komediekaat, die ook de eer had om Burgemeester Ryan Palmen aan te kondigen. Zoals we van hem gewend zijn, gaf hij op duidelijke, humoristische en bevlogen wijze zijn kijk op onze gemeente …bekijk volledig artikel »
24/11

Najaarsbijeenkomst ALV - Reijrink Staalconstructie

Op maandagavond 21 november j.l. was het weer tijd voor de najaarsbijeenkomst van het HOC. Hiervoor waren we te gast bij Karin en Willem Reijrink van Reijrink Staalconstructie in Esbeek. Nadat de ruim 60 geïnteresseerden waren ontvangen, werd door Willem een indrukwekkende bedrijfspresentatie gegeven en daarna een zeker zo indrukwekkende rondleiding. Wat een mooi bedrijf binnen onze gemeentegrenzen met lokale medewerkers en dat is volgens Willem ook precies de kracht. Aanslu...itend werd het buffet geopend dat zeer goed was verzorgd door KookGenoten. Na deze aangename maaltijd en ruime gelegenheid tot bijpraten was het tijd voor het formele gedeelte van de avond, de ALV. Naast diverse formele en informatieve punten heeft na 10 jaar penningmeesterschap Eric Leermakers afscheid …bekijk volledig artikel »
09/11

PIJNENBORG CONSULTANCY

DeContenteOndernemer.com Een gesprekspartner die als mens dat toevoegt om tevreden te blijven ondernemen. Doe waar je plezier aan beleeft, het geeft energie. Ik denk in mogelijkheden, het maakt mij creatief en innovatief. Ik gun je groei als mens waar je jouw talenten kunt inzetten en ontwikkelen. In verbinding met jou en je passie, ben ik je gesprekspartner in de Contente Ondernemer. Hoe creëer jij jouw richting om tevreden te blijven? Ik ben jaren actief geweest in commerciële functies en consultancy in het klantgericht werken. Na accountmanagement, heb ik verschillende leidinggevende functies vervuld en ervaring opgedaan in realisatie van ambities. Vanuit mijn passie om de klantbelofte waar te maken, ben ik sinds 2012 als consultant gesprekspartner die u …bekijk volledig artikel »
03/10

MvB TRAINING

Passie Al van kinds af aan ben ik met sport bezig. Het zit in mijn bloed. Gewoon omdat ik het zo ontzettend leuk vind. Zelf bewegen en anderen helpen bij hun sportieve uitdagingen geven mij veel energie. Omdat ik er veel voldoening en positiviteit voor terug krijg, ben ik gestart met MvB TRAINING. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct trainingen gaan geven en kan ik wel zeggen dat ik in al die jaren veel ervaring heb opgedaan in verschillende takken van sport. Training geven is echt mijn passie. Persoonlijke aandacht, effectief en functioneel trainen zijn voor mij de sleutelwoorden tot resultaat. Achtergrond Na het afronden van de CIOS opleiding ben ik meteen gestart als tennistrainer en fitnessinstructeur. Continu heb ik opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis over …bekijk volledig artikel »
Wordt ook lid van het HOC →
het weer in Hilvarenbeek Het weer is momenteel niet beschikbaar. Bron: yahoo.nl
Volg ons via: Contact | Redactie website
© Copyright 2012 | Laatste update: 24 februari 2017 Inloggen leden | Aanmelden als nieuw lid