" Synergie is de bonus die bereikt wordt door samen te werken "

Mark Twain

10 redenen om lid te worden.

 1. Netwerken
 2. Belangenbehartiging
 3. Kennisuitwisseling
 4. Samenwerkingsverband
 5. Politieke vinger aan de pols
 6. Activiteiten als excursies,
  bedrijvenbezoek en bijeenkomsten
 7. Bevorderen van sociale contacten
 8. Samen sterker
 9. Informatievoorziening
 10. ...omdat uw bedrijf nog gemist wordt!

Informatie document

Toon alle leden
03/10

MvB TRAINING

Passie Al van kinds af aan ben ik met sport bezig. Het zit in mijn bloed. Gewoon omdat ik het zo ontzettend leuk vind. Zelf bewegen en anderen helpen bij hun sportieve uitdagingen geven mij veel energie. Omdat ik er veel voldoening en positiviteit voor terug krijg, ben ik gestart met MvB TRAINING. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct trainingen gaan geven en kan ik wel zeggen dat ik in al die jaren veel ervaring heb opgedaan in verschillende takken van sport. Training geven is echt mijn passie. Persoonlijke aandacht, effectief en functioneel trainen zijn voor mij de sleutelwoorden tot resultaat. Achtergrond Na het afronden van de CIOS opleiding ben ik meteen gestart als tennistrainer en fitnessinstructeur. Continu heb ik opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis over …bekijk volledig artikel »
07/09

Back to Business golfclinic

De vakanties zijn weer voorbij en daarom was het afgelopen woensdag weer tijd voor de Jaarlijkse Back-tot-Business borrel. Dit jaar begon dit al om 17.00 uur met een lichte maaltijd. Dit omdat alle (bijna 50) aanwezige leden om 18.00 uur in actie moesten komen voor de golf-wedstrijd of -clinic. De weersomstandigheden waren optimaal en er werd fanatiek gespeeld. Nadat iedereen weer met een drankje op het terras zat en het langzaam donker werd was het tijd voor de prijsuitreiking. De Pro die de clinic had begeleid kwam “vertellen who de pricen gewonnen had”. Ondanks het vermoeden van match-fixing bleek Wim Vennix met kop en schouders boven de rest uit te steken wat betreft punten en was hij de winnaar van de wedstrijd. Eric Leermakers en Frans Peijnenborg waren de winnaars bij de …bekijk volledig artikel »
02/09

Frank Accountancy

(Als tweede in een reeks) - Even voorstellen... Frank Accountancy (Frank de Jong) 34 jaar geleden geboren in Hilvarenbeek, mag ik mezelf een echte Bekenaar noemen, en ik ben dan ook begaan met het dorp en met de bedrijven en verenigingen die er gevestigd zijn. Regelmatig kun je me met de mountainbike door de omgeving zien crossen. Andere hobby’s zijn tafeltennis, reizen, lezen en schrijven. Een jaartje geleden is Frank Accountancy opgericht en wij leveren accountancy, administratieve en fiscale diensten in de breedste zin van het woord. Wij zorgen ervoor dat de financiële administratie op orde is. En kijken graag ook verder dan dat. Te denken valt aan het uitzoeken van subsidie-, aanbestedings- of financieringsmogelijkheden en het geven van belastingadvies en …bekijk volledig artikel »
16/08

Job Reclame & Internet

(Als eerste in een reeks) - Even voorstellen... Job Reclame & Internet is een fullservice reclame- en internetbureau in Hilvarenbeek. We verzorgen het volledige communicatie traject zowel online als offline. Herkenbaarheid in alle uitingen van een bedrijf vinden we dan ook erg belangrijk. Communicatie met de juiste boodschap en voor de juiste doelgroep dat is waar Job reclame & internet voor staat. Ik ben van mening dat elke ondernemer een professionele uitstraling voor zijn of haar bedrijf kan én zelfs moet hebben. Job reclame & internet werkt hier graag aan mee door uit elk budget het maximale te halen. Een professionele uitstraling wekt vertrouwen bij de klant en dat kan net dat laatste zetje zijn. Bij Job reclame & internet kun je denken aan de volgende diensten en …bekijk volledig artikel »
30/05

Rondetafel bijeenkomst

Maandagavond 30 mei was de eerste rondetafel bijeenkomst van het HOC. Onder de deskundige leiding van Remko Metz van en bij Leermakers accountants & belastingadviseurs op kantoor werd in een klein gezelschap de wet DBA besproken met alle gevolgen voor opdrachtgever en opdrachtnemer. Er was voldoende ruimte voor discussie en voorbeelden van de aanwezige ondernemers. Duidelijk werd dat er nog veel werk is en dat er ook nog veel onduidelijk is. Aan het verzoek om dit begin volgend jaar te herhalen, omdat er dan meer duidelijk zal zijn, zullen we ook graag tegemoetkomen. Binnenkort meer nieuws over de volgende rondetafel. Heb je een idee/ vraag, laat het ons weten. bekijk volledig artikel »
Wordt ook lid van het HOC →
het weer in Hilvarenbeek Het weer is momenteel niet beschikbaar. Bron: yahoo.nl
Volg ons via: Contact | Redactie website
© Copyright 2012 | Laatste update: 03 oktober 2016 Inloggen leden | Aanmelden als nieuw lid